Udskiftning af vinduer

Trænger du til at få udskiftet dine vinduer?

Trænger du til at få udskiftet dine vinduer? Hos Klim Tømrer- og Snedker er vi eksperter i vinduer. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med udskiftning af vinduer. Vi holder til i Klim, men hjælper mange kunder i Fjerritslev og omegn.

Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer. Derudover hjælper vi både private og erhverv med store og små projekter. Vi hjælper blandt andet med montering af vindue i store glaspartier, butiksglasfacader og meget mere.

Vi hjælper både med nye vinduer og reparation af nuværende

Selvom det ofte kan betale sig at få foretaget udskiftning af vinduer, er det ikke altid den ideelle løsning. Ofte kan det også være en rigtig god løsning at reparere de eksisterende vinduer, hvis de stadig har en masse gode år i sig. Vi kan for eksempel udskifte glas eller lister omkring vinduet for at forlænge levetiden.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores pris for udskiftning af vinduer afhænger af, hvor mange du skal have skiftet, og om du for eksempel skal have nye vinduer i Plast, Træ eller Træ/Alu, eller der blot skal repareres på de eksisterende.

Få et uforpligtende tilbud ved at ringe til (+45) 20 24 20 10 / (+45) 22 20 39 40 eller skrive en e-mail klim@klimts.dk.​

Se vores arbejde

Michael: (+45) 22 20 39 40
klim@klimts.dk