Tilbygning

​Tilbygning, der passer til dine ønsker

​Har du brug for flere kvadratmeter? Så kan vi hjælpe dig. Vi kan hjælpe dig med en ombygning og eller tilbygning, hvis du bor i Fjerritslev og omegn.

Vi har hjulpet mange kunder med en tilbygning, der passer til lige præcis deres ønsker. Vi sørger altid for at have dig med i processen, så du netop får det resultat, du drømmer om og har behov for.

Vi hjælper med alle former for tilbygninger

Vi har en masse erfaring på området, hvilket gør os i stand til at hjælpe med alle former for tilbygninger. Har du brug for ekstra plads til dine haveredskaber, kan vi hjælpe med at bygge skur. Har du, brug for en carport eller en garage, kan vi bygge en der passer lige til dit behov.

Er der brug for flere kvadratmeter i boligen, er det også noget, vi hjælper med. Vi kan lave en tilbygning, der fungerer som udestue, stue eller noget helt andet. Er der ikke plads på grunden, kan vi også hjælpe med en tagetage, hvor vi hæver dit tag og giver dig flere kvadratmeter på den måde.

Om det er et hus, sommerhus, carport, skur eller andet, der har brug for en tilbygning, står vi til rådighed.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser for en tilbygning afhænger af, hvor stor og omfattende, der er tale om. Derudover kan kvadratmeterpris afhænge af, hvilke materialer du ønsker at benytte.

Vi kan dog tilbyde dig en billig løsning, hvor du får en skarp pris på dit projekt. Kvaliteten er der dog ikke en finger at sætte på.

Giv os et kald på (+45) 20 24 20 10 / (+45) 22 20 39 40, eller skriv til klim@klimts.dk.

Se vores arbejde

Michael: (+45) 22 20 39 40
klim@klimts.dk