Udskiftning af vinduer

Trænger du til at få udskiftet dine vinduer? Hos Klim Tømrer- og Snedker er vi eksperter i vinduer og døre. Vi står derfor klar til at hjælpe dig med udskiftning af vinduer. Vi holder til i Fjerritslev, men hjælper mange kunder i området omkring Løgstør, Thisted og Jammerbugt.

Vi har stor erfaring med udskiftning af vinduer. Det gælder både vinduer efter mål og standardvinduer. Derudover hjælper vi både private og erhverv med store og små projekter. Vi hjælper blandt andet med montering af vindue i store glaspartier, butiksglasfacader og meget mere.

Vi hjælper både med nye vinduer og reparation af nuværende

Selvom det ofte kan betale sig at få foretaget udskiftning af vinduer, er det ikke altid den ideelle løsning. Ofte kan det også være en rigtig god løsning at reparere de eksisterende vinduer, hvis de stadig har en masse gode år i sig. Vi kan for eksempel udskifte glas eller lister omkring vinduet for at forlænge levetiden.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores pris for udskiftning af vinduer afhænger af, hvor mange du skal have skiftet, og hvor omfattende et projekt der er tale om. Derudover afhænger det af, om du for eksempel skal have nye lavenergivinduer, eller der blot skal repareres på de eksisterende.

Få et uforpligtende tilbud ved at ringe til 20 24 20 10 / 22 20 39 40 eller skrive en e-mail klim@klimts.dk.​

Skal vi hjælpe dig?

Har du nogle spørgsmål til en tømreropgave, eller har brug for vejledning til et byggeprojekt, du går og drømmer om, så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 20 24 20 10, for at ringe til Ulrik og 22 20 39 40, for at ringe til Michael eller via nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kONTAKT

Ulrik: 20 24 20 10 

Michael: 22 20 39 40

E-mail: klim@klimts.dk

Ulrik V. Rasmussen & søn

CVR: 47539854​