​Tilbygning, der passer til dine ønsker

​Har du brug for flere kvadratmeter? Så kan vi hos Klim Tømrer- og Snedker hjælpe dig.  Vi kan hjælpe dig med en ombygning og eller tilbygning, hvis du bor i Fjerritslev, Løgstør, Thisted, Jammerbugt og omegn.

Vi har hjulpet mange kunder med en tilbygning, der passer til lige præcis deres ønsker. Vi sørger altid for at have dig med i processen, så du netop får det resultat, du drømmer om og har behov for.

Vi hjælper med alle former for tilbygninger

Vi har en masse erfaring på området, hvilket gør os i stand til at hjælpe med alle former for tilbygninger. Har du brug for ekstra plads til dine haveredskaber, kan vi hjælpe med at bygge skur. Har du, brug for en carport eller en garage, kan vi bygge en der passer lige til dit behov.

Er der brug for flere kvadratmeter i boligen, er det også noget, vi hjælper med. Vi kan lave en tilbygning, der fungerer som udestue, stue eller noget helt andet. Er der ikke plads på grunden, kan vi også hjælpe med en tagetage, hvor vi hæver dit tag og giver dig flere kvadratmeter på den måde.

Om det er et hus, sommerhus, carport, skur eller andet, der har brug for en tilbygning, står vi til rådighed.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser for en tilbygning afhænger af, hvor stor og omfattende en renovering der er tale om. Derudover kan vores kvadratmeterpris afhænge af, hvilke materialer du ønsker at benytte.

Vi kan dog tilbyde dig en billig løsning, hvor du får en skarp pris på dit projekt. Kvaliteten er der dog ikke en finger at sætte på.

Giv os et kald på 20 24 20 10 / 22 20 39 40, eller skriv til klim@klimts.dk.

Skal vi hjælpe dig?

Har du nogle spørgsmål til en tømreropgave, eller har brug for vejledning til et byggeprojekt, du går og drømmer om, så er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 20 24 20 10, for at ringe til Ulrik og 22 20 39 40, for at ringe til Michael eller via nedenstående formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kONTAKT

Ulrik: 20 24 20 10 

Michael: 22 20 39 40

E-mail: klim@klimts.dk

Ulrik V. Rasmussen & søn

CVR: 47539854​